Na pozici strategického Business Development Manažera pro zdravotnictví nastoupil PharmDr. Tomáš Lukš. V součinnosti s obchodním týmem, produktovými a projektovými manažery, bude mít Tomáš na starosti celkovou strategii a výkonnost této business unit naší společnosti.

Jeho úkolem je rozvíjet a udržovat vztahy se zákazníky, partnery a subdodavateli, vytvářet a realizovat obchodní plány. Bude také budovat tým produktových manažerů a obchodníků, podporovat jejich profesní růst a rozvoj dovedností.

"Mezi Tomášovy hlavní odpovědnosti patří prodej a péče o zákazníky, aktivní komunikace se stávajícími i potenciálními zákazníky, identifikace jejich potřeb, vyjednávání smluv, uzavírání obchodů, řešení jejich požadavků a small development. Očekáváme, že propojíme Tomášovy znalosti ze zdravotnictví s naším technologickým know-how a výsledkem budou zajímavá řešení pro naše klienty," dodává Petr Kania.

Jak Tomáš hodnotí svoji misi v PRINCIPAL?

"Mým cílem je vybudovat z telemedicíny samostatný segment, který bude farmaceutickým firmám a zdravotnickým zařízením partnerem v jejich rozvoji. Základem je nejen posouvání aktuálně řešených projektů, ale i navázání nových spoluprací zároveň s rozšířením povědomí o činnostech Principal do oblasti zdravotnictví."

Tomáši, vítej v PRINCIPAL!

Novinky z PRINCIPALu a IT

Získejte tipy a inspiraci pro urychlení své digitální transformace

  • Provedení digitalizace firemních procesů se stalo nedílnou součástí moderního podnikání. Společnosti se snaží držet krok s dynamickým trhem a zároveň zlepšit svou konkurenceschopnost. Společnost Principal engineering není v tomto ohledu výjimkou. Ve snaze posunout se dál, než je pouhé rutinní zpracování ekonomické a obchodní agendy, se firma rozhodla pro ambiciózní projekt digitalizace firemních procesů. To ji pomůže využít potenciál zaměstnanců a jejich zkušeností k dosažení strategických cílů.

    Číst dále

  • Rádi bychom přivítali Michala Gallika, našeho nového kolegu, který se připojil k PRINCIPAL jako Sales Manager.

    Číst dále

  • Výsledkem analýzy připravenosti bylo zhodnocení, jak je banka připravena na spuštění programu Fénix a co je potřeba k tomu, aby mohl být program spuštěn a mohlo se začít pracovat na stanovených cílech.

    Číst dále

logo Contractors

Hledáme nadšené lidi, kteří se chtějí přidat k našemu týmu a pomáhat nám vytvářet skvělá IT řešení.

Podívejte se jaké pozice aktuálně hledáme na centrále skupiny PRINCIPAL v České republice.

Pokračovat na portál Contractors.cz

Později