V červnu jsme uzavřeli fiskální rok a s radostí můžeme oznámit, že jsme za rok 2022 dosáhli obratu 806 milionů Kč. Toto číslo je nejen konkrétním ukazatelem naší finanční síly a prosperity, ale také odrazem důvěry a podpory našich dlouhodobých klientů a obchodních partnerů.

"Věřím, že z lokálně vlastněných IT firem jsme už v pomyslné top deset v Česku. Pokračujeme v budování zázemí na Slovensku, kde chceme dosáhnout podobně silné pozice. Mám také radost, že se nám daří získávat projekty také jinde v Evropské Unii. Mohu zmínit zejména Německo, kde již máme první zákazníky," říká Miloš Tkáčik, CEO PRINCIPAL.

V minulém roce jsme se zaměřili na získávání nových zahraničních zakázek a na spolupráci s předními technologickými společnostmi. Díky tomu jsme získali přístup k nejnovějším technologiím a rozšířili naše know-how, které využíváme pro své zákazníky. Zaměřili jsme se na sdílení zkušeností z lokálních i zahraničních projektů. Hledáme synergie mezi outsourcingem a schopností dodávat komplexní projekty. Profilujeme se také více jako konzultační partner, který dodává celková řešení, a nejen dílčí technologie.

„Máme špičkové konzultanty přicházející s nápady, jak klientům pomoci v jejich podnikatelských záměrech. Pomáhají nám také mapovat trendy, přinášet relevantní informace z trhu a získávat zpětnou vazbu od klientů, abychom věděli, kam naši firmu dále směřovat," dodává Zdeněk Culek.

U našich klientů jsme řešili zejména výzvy spojené s digitální transformací, a to jak v komerčním, tak státním sektoru. Zaměřili jsme se ale také na sektor zdravotnictví a na digitalizaci zdravotnických systémů, abychom pomohli zkvalitnit poskytovanou zdravotní péči.

Děkujeme všem, kteří se podílíte na rozvoji skupiny a budujete značku PRINCIPAL na trhu.

Novinky z PRINCIPALu a IT

Získejte tipy a inspiraci pro urychlení své digitální transformace

  • Provedení digitalizace firemních procesů se stalo nedílnou součástí moderního podnikání. Společnosti se snaží držet krok s dynamickým trhem a zároveň zlepšit svou konkurenceschopnost. Společnost Principal engineering není v tomto ohledu výjimkou. Ve snaze posunout se dál, než je pouhé rutinní zpracování ekonomické a obchodní agendy, se firma rozhodla pro ambiciózní projekt digitalizace firemních procesů. To ji pomůže využít potenciál zaměstnanců a jejich zkušeností k dosažení strategických cílů.

    Číst dále

  • Rádi bychom přivítali Michala Gallika, našeho nového kolegu, který se připojil k PRINCIPAL jako Sales Manager.

    Číst dále

  • Výsledkem analýzy připravenosti bylo zhodnocení, jak je banka připravena na spuštění programu Fénix a co je potřeba k tomu, aby mohl být program spuštěn a mohlo se začít pracovat na stanovených cílech.

    Číst dále

logo Contractors

Hledáme nadšené lidi, kteří se chtějí přidat k našemu týmu a pomáhat nám vytvářet skvělá IT řešení.

Podívejte se jaké pozice aktuálně hledáme na centrále skupiny PRINCIPAL v České republice.

Pokračovat na portál Contractors.cz

Později