Rádi bychom přivítali Michala Gallika, našeho nového kolegu, který se připojil k PRINCIPAL jako Sales Manager.

Michal přináší bohaté zkušenosti z oblasti prodeje kiosků a softwaru na jejich ovládání. Jeho příchod je klíčový pro naši dceřinou společnost HUGMARKET DIGITAL CZ, s.r.o., kde budeme společně rozvíjet naše obchodní aktivity.

"Michala jsem poprvé potkal na našem nedávném pracovním výjezdu a již tam bylo znát, že je to člověk s vášní a zájmem o prodej a inovace. Moc si cením jeho profesních dovedností a zápal pro věc," dodává Bronislav Neubauer.

"Mám dlhoročné skúsenosti s medzinárodnými zákazníkmi. Skoro dekádu som pôsobil v Londýne a predával „digital signage“ zákazníkom naprieč svetom. V ostatných firmách kde som pracoval, to bol vždy predaj softvéru a služieb.“ doplňuje svými slovy Michal.

Michale, vítej na palubě.

Novinky z PRINCIPALu a IT

Získejte tipy a inspiraci pro urychlení své digitální transformace

  • Provedení digitalizace firemních procesů se stalo nedílnou součástí moderního podnikání. Společnosti se snaží držet krok s dynamickým trhem a zároveň zlepšit svou konkurenceschopnost. Společnost Principal engineering není v tomto ohledu výjimkou. Ve snaze posunout se dál, než je pouhé rutinní zpracování ekonomické a obchodní agendy, se firma rozhodla pro ambiciózní projekt digitalizace firemních procesů. To ji pomůže využít potenciál zaměstnanců a jejich zkušeností k dosažení strategických cílů.

    Číst dále

  • Výsledkem analýzy připravenosti bylo zhodnocení, jak je banka připravena na spuštění programu Fénix a co je potřeba k tomu, aby mohl být program spuštěn a mohlo se začít pracovat na stanovených cílech.

    Číst dále

logo Contractors

Hledáme nadšené lidi, kteří se chtějí přidat k našemu týmu a pomáhat nám vytvářet skvělá IT řešení.

Podívejte se jaké pozice aktuálně hledáme na centrále skupiny PRINCIPAL v České republice.

Pokračovat na portál Contractors.cz

Později